Belangrijke mededeling !!!


03
mei 2019

Geachte klant- Bezoeker

Na inbraak met diefstal en enkele andere gebeurtenissen binnen ons bedrijf hebben we enkele zware maanden achter de rug die mij persoonlijk zwaar hebben getroffen en mijn gezondheid hebben beschadigt .Bij deze heb ik beslist tijdelijk een klanten stop in te lassen .Momenteel nemen wij geen nieuwe werkzaamheden meer aan , bestaande klanten met een eventuele nodige reparatie kunnen voorlopig verholpen worden door Bryan enkel na telefonische afspraak ( 0497 385470 ) liefst na kantoor uren .

Wie zij homologatie attest nog niet ontvangen heeft zal deze weldra aangetekend ontvangen per post ( wij doen er alles aan deze zo snel mogelijk  te bezorgen )

Laatste Update 01 Juni 2019

Binnenkort zijn we sterker dan ooit terug  !

Bedankt alvast voor uw begrip .

Met vriendelijke groet

Gino Vilez

 

Contacteer Ons


Autoaanpassingen AGBD

Enkel na afspraak.